menu

GOLF NA AZORÁCH

Azorské ostrovy nabízí 3 golfová hřiště, 2 na ostrově Sao Miguel, 1 na ostrově Terceira. Ostrov Sao Miguel je nazýván „Zelený ostrov“ a je jedním z největších. Na ostrově Terceira se nachází hlavní město ostrova Angra do Heroísmo, které je na seznamu UNESCO pro zcela unikátní architektonické památky z doby kolonialismu. I na tomto ostrově je k vidění řada památek, kráterů a jezírek. Azorské ostrovy jsou ideálním místem pro ty, kdo si chtějí odpočinou na klidném místě, v krásném prostředí zelených hor, bujné exotické vegetace, fascinujícího podmořského světa a golfových hřištích, kde se snoubí golfová tradice a moderní architektura. Jelikož je oblast ovlivňována Golfským proudem má celoročně příznivé klima bez výrazných rozdílů a hráčům golfu umožňuje věnovat se tomuto sportu po celý rok..


Batalha Golf Club – 27 jamek

Batalha Golf Club je výzvou jak pro svou krásu, tak pro pozoruhodné hřiště. Jedno z největších golfových hřišť Portugalska nabízí 27 jamek umístěných v kopcovité krajině sopečného původu. Fascinující scenérie a kontrast zeleně, tmavých lávových skal a moře vytváří nezapomenutelný dojem. Hřiště Batalha se nachází na severním pobřeží S. Miguel Island, mezi oceánem, kopcovitou krajinou a horskými štíty. Toto hřiště je tvořeno 27 jamkami a hráčům tak nabízí výběr různých kombinací, kterých 18 jamek hrát. Hřiště navržené v souladu s přirozenou krajinou je dokonalým dílem s fascinujícími scenériemi, velkorysými fervejemi a excelentními greeny. Pozoruhodné hřiště, které každoročně hostí turnaj Azory Open a v roce 2006 Tour Championship a dva PGA EuroPro. Kontrast Atlantického oceánu, zelených pastvin a lávové horniny je neuvěřitelný. Je jen málo stejně dokonalých míst.

 

Furnas – 18 jamek

Hřiště proslulé svou tropickou vegetací, vynikajícím klimatem, krásnými plážemi a úchvatnými výhledy, je klidným místem uprostřed neporušené přírody. Ideální podmínky pro golf, který se stane zajímavým testem dovedností každého hráče. Původně 9 jamkové hřiště navržené McKenzie Rossem bylo později rozšířeno na 18 jamek designérem Cameron Powellem. Klub situovaný v jedné z nejkrásnějších částí S. Miguel Island, je spojením golfové tradice a moderní architektury. Atraktivní hřiště s ohromujícím výhledem do údolí Furnas je vyhlášené svou tropickou vegetací, horkými prameny a jedním z největších a nejvýznamnějších jezer na ostrově. Zvlněné ferveje lemované stromy ztěžují hru. Vynikající klima poskytuje ideální podmínky pro golf po celý rok.

 

Terceira Golf Club – 18 jamek

Vynikající golfové hřiště na ostrově Terceira, patřící k nejmalebnějším, je obklopeno nádhernými jezery a množstvím zeleně. Atraktivní prostředí poskytující atraktivní hru. Terceira Island Golf Club se nachází několik kilometrů od hlavního města ostrova, Angra do Heroísmo, na ostrově Terceira. Nejlehčí ze tří golfových hřišť Azorských ostrovů je patrně tím nejmalebnějším. Množství vzrostlých pinií, barevných květů azalek a hortenzií a mnoho přírodních jezírek vytváří velmi atraktivní prostředí pro golf. Velkorysé ferveje a vodní překážky spolu s bunkery činí hru zajímavou.

 

GOLFOVÉ ZÁJEZDY NA AZORY NAJDETE ZDE